Matpriser på Gardermoen vekker reaksjoner

Vis hovedpunkter
  • Mat- og reisejournalist Helle Øder Valebrokk kritiserer matprisene på Gardermoen.
  • En croissant med pålegg koster opptil 175 kroner på flyplassen.
  • Andre reisende har også reagert på høye priser, som 105 kroner for en wrap.
  • Avinor og SSP Norway jobber for å tilby god kvalitet og variasjon i mattilbudet.
  • Diskusjonen om prisnivået på Gardermoen fortsetter blant reisende og medier.
Matpriser på Gardermoen vekker reaksjoner
Bilde er generert av KI

Reisende på Oslo lufthavn Gardermoen uttrykker økende misnøye med matprisene på flyplassen. Mat- og reisejournalist Helle Øder Valebrokk har nylig kritisert prisnivået etter å ha sett en croissant med pålegg til 175 kroner. Hun mener det bør være mulig å spise uten å bruke opp hele feriebudsjettet.

Andre reisende har også reagert på høye priser. En wrap koster for eksempel 105 kroner på kiosken «Point» på Gardermoen, mens den samme varen koster 49,90 kroner hos Kiwi.

Avinor og SSP Norway, som driver flere av serveringsstedene på flyplassen, har uttalt at de jobber for å tilby god kvalitet og variasjon i mattilbudet. Likevel fortsetter diskusjonen om prisnivået på Gardermoen blant reisende og i mediene.

Referanser

Steder

  • Norge
  • Oslo

Personer

  • Helle Øder Valebrokk